Priligy Generikus Dapoxetine


 • Generic Strattera
 • A Priligy olyan gyógyszer, amely a korai magömlés problémáinak kezelésére szolgál a férfiak körében. A korai magömlés olyan károsodás, amely során az ember gyors szájsebészést szenved. Ezt a leginkább szexuális károsodásnak nevezhetjük, amely a hímeket befolyásolja. Az idő előtti ejakulációban szenvedő férfiak nem tartanak hosszabb ideig az előjátékban, szemben azokkal a férfiakkal, akiknek szexuális funkciói meglehetősen megszokottak.

  Privacy

  Priligy Generikus Dapoxetine 60mg

  Termék ADAGOLÁS MENNYISÉG Per Ár Sorrend
  Priligy Generikus Dapoxetine60mg60 Pirula + 4 Pótlék00
  Priligy Generikus Dapoxetine60mg32 Pirula + 2 Pótlék00
  Priligy Generikus Dapoxetine60mg16 Pirula00
  Priligy Generikus Dapoxetine60mg12 Pirula00
  Priligy Generikus Dapoxetine60mg8 Pirula00
  Priligy Generikus Dapoxetine60mg4 Pirula00

  Vissza a tetejére

  Figyelembe véve a korai magömlés szabályozását

  A korai ejakulációt általában nem vagány vagy szabályozatlan ejakulációként határozzák meg a hüvelyi behatolás előtt vagy alatt. Ez az állapot, ha tartós, csökkentheti az együttérzés örömét, és mindkét partner számára frusztrációt okozhat.
  Becslések szerint a korai ejakuláció a férfiak 20-30% -át érinti. A korai ejakuláció okai a pszichológiai és a fizikai tényezők között mozognak, és mindkettő kombinációját jelenthetik. Hasonlóképpen egyes férfiak életük során a korai ejakulációt tapasztalják, míg más férfiak korai ejakulációt fejleszthetnek, miután évek óta nem állnak fenn gondjai az ejakuláció szabályozásában.
  Számos klinikai vizsgálatban a Priligy 60mg kimutatták, hogy növeli a penetráció és az ejakuláció közötti időt, valamint növeli az ejakuláció szabályozását, függetlenül az állapot okaitól. A gyógyszeres kezelés segít csökkenteni a szorongást is, ami gyakran hozzájárul a korai magömlés könnyüléséhez.

  Ne szedje a Priligy-ot, ha:

  •orvosa tájékoztatta Önt, hogy szívproblémák miatt szexuális tevékenységet szenvedjen;
  •nitrátokat (pl. Izoszorbid, nitroglicerin) bármilyen formában (pl. Tabletta, kapszula, tapasz, kenőcs) vagy nitropruszzidon szed;
  •Bizonyos szabadidős drogokat (pl. Amil-nitrát, butil-nitrát) használ;
  Lásd orvosa vagy gyógyszerésze annak biztosítására, hogy a gyógyszer a megfelelő.

  Adagolás és irány

  A Priligy Generic Dapoxetine szájon át, egy pohár vízzel, étellel vagy anélkül szájon keresztül. Kerülje a gyógyszer levágását, zúzását vagy rágását. Ne szedje a gyógyszert gyakrabban, mint az előírt. Ne hagyja abba a szedést, kivéve orvosa tanácsát. Időre van szüksége a gyógyszer segítségére. Forduljon orvosához a megfelelő dózisról.

  Mellékhatások

  Mint a Super Kamagra esetében, mindig van valamilyen mellékhatás veszélye. Ha kellemetlen mellékhatásokat tapasztal, haladéktalanul hagyja abba a gyógyszer alkalmazását, és forduljon orvosához. A Generic Priligy leggyakoribb mellékhatásai közé tartoznak az orrfolyás, az öblítés, a fejfájás, a húgyúti fertőzések, a gyomorpanaszok és a látásváltozások.

  Óvintézkedések

  A Generic Priligy Dapoxetine 60mg alkalmazása előtt tájékoztassa kezelőorvosát vagy vegyészét, ha allergiás; vagy ha más allergiák is vannak.
  Tájékoztassa kezelőorvosát vagy vegyészét, ha bipoláris zavartságot, szem-, máj- vagy veseproblémákat okoz.
  Az idős emberek érzékenyebbek lehetnek a gyógyszer mellékhatásaira.
  A terhesség ideje alatt ezt a kezelést csak akkor szabad felhasználni, ha erõsen szükséges.


  Blog kategóriák
  Blogoldalak