Generikus Lipitor


 • Generic Strattera
 • A Generikus Lipitor egy orvosi rendelvényre kiadható gyógyszer, amelyet általános táplálék kísérnie kell a beteg koleszterinszintjének csökkentéséhez, valamint szívroham kockázatához. Hatékonysága jelentősen csökkenti az LDL koleszterinszintjét és a triglicerid szintjét a betegek körében, valamint hosszú távon alacsony szinten tartja ezeket a szinteket. A Generikus Lipitor a sztatinok néven ismert gyógyszercsaládhoz tartozik, és a májban található enzim blokkolásával működik, és LDL koleszterin ("rossz") termelésére használják. A szervezet ezután kevesebb LDL-t termel, következésképpen az LDL-koleszterinszint a vérben csökken. Az online gyógyszertárban a Viagra Pfizer 50mg viszonylag alacsony áron is megvásárolható.

  Privacy

  Generikus Lipitor 10mg

  Termék ADAGOLÁS MENNYISÉG Per Ár Sorrend
  Generikus Lipitor10mg90 Pcs00
  Generikus Lipitor10mg120 Pcs00
  Generikus Lipitor10mg180 Pcs00
  Generikus Lipitor10mg270 Pcs00
  Generikus Lipitor10mg360 Pcs00

  Vissza a tetejére

  Generikus Lipitor 20mg

  Termék ADAGOLÁS MENNYISÉG Per Ár Sorrend
  Generikus Lipitor20mg90 Pcs00
  Generikus Lipitor20mg180 Pcs00
  Generikus Lipitor20mg270 Pcs00
  Generikus Lipitor20mg360 Pcs00

  Vissza a tetejére

  Generikus Lipitor 40mg

  Termék ADAGOLÁS MENNYISÉG Per Ár Sorrend
  Generikus Lipitor40mg30 Pcs00
  Generikus Lipitor40mg60 Pcs00
  Generikus Lipitor40mg90 Pcs00
  Generikus Lipitor40mg120 Pcs00
  Generikus Lipitor40mg180 Pcs00
  Generikus Lipitor40mg270 Pcs00
  Generikus Lipitor40mg360 Pcs00

  Vissza a tetejére

  Adagolás

  A szokásos adag naponta egyszer 10 mg felnőtteknek és 10 évesnél idősebb gyermekeknek. A kezelőorvos szükség esetén növelheti. A maximális adag naponta egyszer 80 mg felnőtteknél és naponta egyszer 20 mg 10 évesnél idősebb gyermekeknél.
  A tablettát egy pohár vízzel kell lenyelni a nap bármely szakában, étkezés előtt, alatt vagy után. Ugyanakkor tanácsos ezt a gyógyszert naponta egyszer felvenni.
  Ha elfelejtette bevenni a tablettát, vegye be a következőt a tervezett időpontban. Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott tabletta pótlására. Ha az előírtnál több tablettát vett be, azonnal forduljon orvosához

  Fontos biztonsági információk:

  A Lipitor Gyógyszer szédülést okozhat. Ez a hatás rosszabb lehet, ha alkoholt vagy bizonyos gyógyszereket szed. A Generikus Lipitor-t óvatosan kell használni. Ne vezessen vagy végezzen más lehetséges nem biztonságos feladatokat, amíg nem tudja, hogyan reagál rá.
  Az alkohol fogyasztása naponta vagy nagy mennyiségben növelheti a májbetegség kockázatát a Generikus Lipitor-szal. A Generikus Lipitor szedése előtt kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt alkoholt fogyasztana.
  Kövesse az egészségügyi szolgáltató által megadott étrend- és edzőprogramot.
  Tájékoztassa kezelőorvosát vagy fogorvosát, hogy a Generikus Lipitor-ot az orvosi vagy fogorvosi ellátás, sürgősségi ellátás vagy műtét előtt kapja.
  A terhességet szenvedő nők Generikus Lipitor-kezelés alatt hatékony fogamzásgátlást kell alkalmazniuk. Ellenőrizze kezelőorvosával, ha kérdései vannak a fogamzásgátlással kapcsolatban.

  Generikus Lipitor mellékhatások

  A Generic Lipitor 20mg súlyos mellékhatásokat okozhat. Hagyja abba a gyógyszer szedését és azonnal hívja orvosát, ha bármilyen súlyos mellékhatása van:

  Megmagyarázhatatlan izomfájdalom, érzékenység vagy gyengeség
  Zavartság, memória problémák vagy más kognitív problémák
  Láz, szokatlan fáradtság és sötét színű vizelet
  Duzzanat, súlygyarapodás, a szokásosnál kevesebb vizelés, vagy egyáltalán nem
  Megnövekedett szomjúság, fokozott vizelés, éhség, szájszárazság, gyümölcsös lélegzetszag, álmosság, száraz bőr, homályos látás, fogyás
  Hányinger, felső gyomorfájdalom, viszketés, étvágytalanság, sötét vizelet, agyag színű széklet, sárgaság (bőr vagy szem sárgulása)
  A Generikus Lipitor kevésbé súlyos mellékhatásai lehetnek enyhe izomfájdalom, hasmenés vagy enyhe hányinger.

  Óvintézkedések

  A Generikus Lipitor alkalmazása előtt tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha allergiás vagy; vagy ha bármilyen más allergiája van. Ez a termék inaktív összetevőket tartalmazhat, amelyek allergiás reakciókat vagy egyéb problémákat okozhatnak. Bővebb információért forduljon gyógyszerészéhez.
  A gyógyszer alkalmazása előtt tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a kórtörténetéről, különösen a májbetegségről, a vesebetegségről, az alkoholfogyasztásról.
  A műtét előtt tájékoztassa kezelőorvosát vagy fogorvosát az Ön által használt összes termékről (beleértve a vényköteles gyógyszereket, gyógyszereket és gyógynövényeket).
  Korlátozni az alkoholtartalmú italokat Az alkohol napi használata növelheti a májproblémák kockázatát, különösen akkor, ha a Atorvastatin-val kombinálják. További információért forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.


  Blog kategóriák
  Blogoldalak