Propecia Generikus


 • Generic Strattera
 • Propecia Generikus, melyet a hímnemű mintázat veszteségének kezelésére használnak (a fej hajhullásán fokozatosan fokozatosan fokozatosan fokozatosan elvékonyodik, a férfiaknál a fej fölött levágott szőrszálak vagy a kopaszodás). A Propecia Generikus tabletta a természetes testhormon (DHT) mennyiségének csökkentésével jár. A DHT mennyiségének csökkentése fokozza a haj regenerálódását és lassabb hajhullást. A Propecia Generikus nem befolyásolja a haj növekedését a test más részein. Nem szabad nőkben vagy gyermekekben használni. Az online gyógyszertárban, Ön is megvásárolhatja a Viagra Generikus.

  Privacy

  Propecia Generikus 1mg

  Termék ADAGOLÁS MENNYISÉG Per Ár Sorrend
  Propecia Generikus1mg90 Pirula00
  Propecia Generikus1mg60Pirula00
  Propecia Generikus1mg30 Pirula00

  Vissza a tetejére

  Adagolás és irány

  A Propecia-t szájon át, egy pohár vízzel, étellel vagy anélkül kell bevenni. Kerülje a gyógyszer levágását, zúzását vagy rágását. Forduljon orvosához a megfelelő dózisról.

  Hiányzott adag

  Ha elfelejtetted az adagot, vegye be, amint eszébe jut. Ha úgy látja, hogy közel van a következő adaghoz, hagyja ki a kimaradt adagot, és folytassa a szokásos adagolási ütemtervét. Ne szedje a dózist kétszer.

  Túladagolás

  Ha úgy gondolja, hogy túl sok gyógyszert használt, azonnal forduljon orvoshoz. A túladagolás tünetei közé tartozik a mellkasi fájdalom, émelygés, szabálytalan szívverés, könnyűfejű vagy ájulásérzés.

  Tárolás

  Tárolja gyógyszereit szobahőmérsékleten, 68-77 fok (20-25° C) között, távol a fénytől és a nedvességtől. Ne tárolja őket a fürdőszobában. Tartsa távol az összes gyógyszert gyermekektől és háziállattól.

  Óvintézkedések

  A Propecia Tabletta elkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát vagy vegyészét, ha allergiás a Finasteride-ra vagy a Dutasteride-re; vagy ha más allergiák is vannak. Mivel ez a gyógyszer felszívódhat a bőrön keresztül, a terhes vagy terhes nők nem kezelik ezt a gyógyszert.

  Mellékhatások

  Ha bármilyen allergiás tünetet észlel, mint például légzési nehézség, csalánkiütés, duzzadt nyelv stb., Hagyja abba a gyógyszer alkalmazását, és sürgős orvosi segítséget kérjen. Azonnal keresse fel kezelőorvosát, ha a következő tünetek bármelyikében szerepel a férfi mellrák: mellrák vagy fájdalom, mellbimbómentesítés, más mellcsere.

  A Propecia gyakori mellékhatásai a következők:
  • a nemi hajtóerő impotenciája és elvesztése;
  • hiba csúcspontja;
  • ejakulációs szabálytalanságok;
  • duzzadt kéz vagy láb;
  • ajánlott vagy duzzadt mellek;
  • szédülés és testgyulladás;
  • érzés az ájulás közelében;
  • fejfájás;
  • bőrkiütés vagy orrfolyás.

  Néhány mellékhatás, mint a gyengébb libidó, erekció vagy ejakuláció, továbbra is fennállhat a gyógyszer szedésének abbahagyása után. Kérjen tanácsot orvosától.

  Óvintézkedések

  A Propecia-t csak a férfiak fogyasztják. A nők és a gyermekek soha nem szabad fogyasztani, mivel soha nem képesek kezelni a Finasteride tablettákkal szemben támasztott igényeket.
  Az orvosnak ismernie kell a teljes családtörténetet és a gyógyszerekkel és vegyi anyagokkal szembeni allergiát, mielőtt kipróbálná a Propeciát.
  A Propecia Magyarországon szedését úgy találják, hogy fennáll a veszélye a fekélyes rák kialakulásának. Az orvosnak konzultálni kell vele, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a kockázat nem vonatkozik Önre.
  A terhes nők nem szedhetik a Propecia-t, mert a magzat zavarait okozhatják.
  A Propecia tabletta bevonata az aktív elemek normál kezelés során történő megőrzésére szolgál. A zúzott formának való kitettség nemkívánatos következményekhez vezethet. Tehát a kézmosás és a terület vízzel és szappannal történő használata javasolt.

  Ellenjavallatok és kábítószer-kölcsönhatások:

  A terhességtől és az összetevőkre való túlérzékenységtől eltekintve, nincsenek ismert ellenjavallatok a Propecia alkalmazására. A gyógyszer gyermekek és férfiak 65 év feletti biztonságosságát nem állapították meg.
  Nincsenek jelentős gyógyszerkölcsönhatások a Propecia-val.


  Blog kategóriák
  Blogoldalak