Generikus Xenical


 • Generic Strattera
 • Az általános Xenical nem étvágycsökkenés, hanem zavarja a zsírok lebomlását az étrendben, ami lehetővé teszi, hogy enyhe és egészséges fogyást tevékenyen támogassanak. Orvosi vizsgálatokban a Xenical-kezelés alatt mintegy 10% -os súlycsökkenést figyeltek meg. A gyógyszerkészítményre vonatkozó összes orvosi tájékoztatót vegye figyelembe, ha 120 mg generikus Xenical-t szeretne szedni vény nélkül. Online gyógyszertárunkban a Lovegra is elérhető.

  Privacy

  Generikus Xenical 120mg

  Termék ADAGOLÁS MENNYISÉG Per Ár Sorrend
  Generikus Xenical120mg30 Pcs00
  Generikus Xenical120mg60 Pcs00
  Generikus Xenical120mg90 Pcs00
  Generikus Xenical120mg120 Pcs00
  Generikus Xenical120mg180 Pcs00
  Generikus Xenical120mg270 Pcs00

  Vissza a tetejére

  Generikus Xenical 60mg

  Termék ADAGOLÁS MENNYISÉG Per Ár Sorrend
  Generikus Xenical60mg30 Pcs00
  Generikus Xenical60mg60 Pcs00
  Generikus Xenical60mg90 Pcs00
  Generikus Xenical60mg120 Pcs00
  Generikus Xenical60mg180 Pcs00
  Generikus Xenical60mg270 Pcs00

  Vissza a tetejére

  Mit kell tudni a Xenical-ről?

  Ha először használja a gyógyszert, vegye figyelembe az alábbiakat:
  - Ne használja ezt a gyógyszert, ha túlérzékeny a Xenical összetevőjére, vagy ha májbetegségben vagy krónikus malabszorpciós szindrómában szenved;
  -A terhes vagy szoptató anyák csak ezt az orvosságot használhatják orvosával folytatott konzultációt követően;
  A Xenical kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel. Kérésére jelezze, mely gyógyszereket használja;
  - A gyermekek nem használhatják a kenetet;
  -Ha 12 hét után nem csökkentette az eredeti testtömegének legalább 5% -át, a Xenical 60mg nem rendelkezik a kívánt hatással az Ön számára. Az orvos ezután javasol egy másik orvosságot.

  Utasítás

  Ha pajzsmirigyhormont is szed (pl. Levotiroxin), ne vegye be azt 4 órán belül a Xenical előtt vagy után. Ha kérdése merül fel, kérdezze meg kezelőorvosát.
  Ha ciklosporint is szed, ne vegye be azt Xenical előtt vagy után 2 órán belül. Ha kérdése merül fel, kérdezze meg kezelőorvosát.
  Ha elfelejtetted egy Xenical adagot, vegye be a lehető leghamarabb. Ha szinte az ideje a következő adagnak, hagyja ki a kimaradt adagot, és térjen vissza a rendszeres adagolási ütemtervhez. Ne szedjen két adagot egyszerre.

  Adagolási irányok

  60 mg standard dózisban kerül forgalomba, amelyet étkezés után egy pohár vízzel kell bevenni. Ideális forgatókönyv, amely a Generic Xenical fogyasztásától számított egy órán belül elfogyasztja az élelmiszereket, eredményes eredményeket hoz. Bizonyos esetekben, ha az eredmények nem jelennek meg, az orvos 120 mg-mal növelheti az adagot.

  Mennyi időbe telhet el a Xenical indítása után?

  Tipikusan az emberek kezdik a testsúlycsökkenést a Xenical kezdetétől számított 2 héten belül, és továbbra is 6-12 hónapig fogyni tudnak, amikor is a testsúlycsökkenés általában elkezdődik - még akkor is, ha még mindig a Xenical-t szedjük. Ez nem jelenti azt, hogy a Xenical nem működik. Azok a személyek, akik továbbra is a Xenical-t szedik, jobban képesek fenntartani fogyásukat. Tartsa orvosát az előrehaladásáról, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön étrendje és a testmozgás szintje megfelel a súlycsökkentő céloknak. Ha elérte kezdeti célját, érdemes új célt beállítania, és orvosával újraértékelnie kell kalória- és aktivitási szintjét.

  Mik a Xenical lehetséges mellékhatásai?

  Ne szedje a Xenical Orlistat 60mg szedését, és sürgősségi orvosi ellátást kérjen, ha ritka allergiás reakciót tapasztal, beleértve a légszomjat, a torkom záródását, az ajkak, nyelv vagy arc duzzanatát, vagy csalánkiütéseket.
  Más, kevésbé súlyos mellékhatások jelentkezhetnek. Folytassa a Xenical alkalmazását, és beszéljen orvosával, ha:
  olajos foltosodás;
  zsíros vagy zsíros széklet;
  gáz a kisüléssel, olajos kibocsátás;
  narancs vagy barna színű olaj a székletében;
  sürgősen kell menni a fürdőszobába;
  a bélmozgások képtelensége, vagy;
  a bélmozgások számának növekedése.


  Blog kategóriák
  Blogoldalak