Kamagra


 • Generic Strattera
 • A Kamagra a legnépszerűbb gyógyszer Európában, az analóg Viagra Eredeti, a legalacsonyabb költséggel. A Kamagra segít az erekció elérésében, majd a szokásosnál sokkal hosszabb ideig tart. A Kamagra tabletta nagyon népszerű a világpiacon. 100 mg szildenafil anyagból áll. Ez a gyógyszer nem befolyásolja a férfiak termékenységét, és a kromoszómák mutációit okozza, miközben természetes módon jár el. A nagyszabású értékesítés és a betegek iránti hűség lehetővé tette, hogy a kamagra árak a márka gyógyszerekhez képest alacsonyabbak legyenek.

  Privacy

  Kamagra 100mg

  Termék ADAGOLÁS MENNYISÉG Per Ár Sorrend
  Kamagra100mg150 Pirula + 30 Pótlék00
  Kamagra100mg100 Pirula + 20 Pótlék00
  Kamagra100mg70 Pirula + 14 Pótlék00
  Kamagra100mg48 Pirula + 12 Pótlék00
  Kamagra100mg24 Pirula + 8 Pótlék00
  Kamagra100mg16 Pirula + 4 Pótlék00

  Vissza a tetejére

  Mielőtt 100 mg Kamagra tablettát vett volna be

  100 mg kamagra tablettát nem engedélyeztek nőknek; ezért a nőknek nem szabad 100 mg Kamagra tablettát bevenni.
  Kamagra tabletta 100mg nagyon érzékeny a 60 évnél idősebb férfiaknál. Kis dózisokkal kell kezdeni, és növelni kell az adagot, ha tolerálják és mellékhatásai nincsenek.
  Az Angina-ban szenvedő betegeknek 100 mg Kamagra tablettát nem szabad alkalmazni, mivel a szexuális aktivitás befolyásolhatja az anginát.
  A szildenafil citrát nem gyermekek vagy újszülöttek, ezért kerülniük kell ezt.

  Kamagra adagolása

  Az ajánlott adag 50 mg. amely körülbelül 45 perccel a szexuális aktivitás előtt van. Ne szedje Kamagra többször, mint naponta egyszer. A kövér, nagyobb étkezés hátrányosan befolyásolhatja a Kamagra hatását. A Kamagra hatása általában 4-6 óra. Ne szedje a Kamagra-t, ha grapefruitot fogyaszt vagy grapefruit juice-t inni.

  Óvintézkedések

  A Kamagra Tabletta beadása előtt értesítse kezelőorvosát, ha allergiás, vérszegénység, szem betegség, rák, magas vérnyomás vagy alacsony vérnyomás, szabálytalan szívritmus, szívelégtelenség, instabil mellkasi fájdalom, bizonyos szemrendellenességek, a pénisz deformációja vagy a ilyen körülmények között vagy a proteáz inhibitorokat a HIV kezelésére. Ne állj fel gyorsan fekvő vagy ülő helyzetből. Kerülje az alkoholfogyasztást, mert súlyosbíthatja a mellékhatásokat. Ne szedje a Kamagra-t, ha már alkalmazta az ED-t. Figyelmeztesse kezelőorvosa előtt, hogy szedje a Kamagra-t, ha alprostadilt (Caverject, Muse, Edex) vagy yohimbint (Yocon, Yodoxin, mások) használ.

  Mellékhatások

  Mindig olvassa el a címkén lévő összetevőket, mielőtt ezt vagy bármely más gyógyszert bevenné, hogy ne legyenek olyan elemek, amelyek allergiás reakciót válthatnak ki. Ha allergiás tüneteket tapasztal, konzultáljon orvosával. A Kamagra Eladó kapcsán a leggyakoribb mellékhatások a következők: fejfájás, bőrkiütés, arctisztítás, émelygés, hasi fájdalom, puffadás, hányás és gyomorégés. Forduljon orvoshoz, ha az erekció hosszabb, mint 72 óra. További oldalak lehetnek: orrdugulás, hátfájás, hasmenés vagy gyomorpanasz, melegen vagy öblítés a mellkasban, nyakán vagy arcán, vagy memóriával kapcsolatos problémák. Ha szabálytalan viselkedést tapasztal, forduljon orvoshoz.
  Ne feledje, hogy ez nem egy all-inclusive lista mellékhatások. Ha jobb, bővítse meg a Kamagra szedésének lehetséges kockázatainak megértését.

  Figyelmeztetések

  Ha hirtelen csökken vagy halláskárosodást észlel, azonnal kérjen orvosi segítséget
  Kamagra és alfa-blokkolók vagy magas vérnyomáscsökkentők alkalmazása óvatosan. A szimultán alkalmazás hipotenzióhoz vezethet.
  Magasabb szildenafil expozíció esetén csökkent vérnyomás, szinkron és hosszan tartó erekció léphet fel.
  A szildenafil szérumkoncentrációja fokozódik, ha ritonavirrel kezelt gyógyszerekkel együtt adják, ezért a dózis csökkentése javasolt.
  Növelheti a nitrátok, alfa-blokkolók és vérnyomáscsökkentők hipotenzív hatásait. Ezért a Kamagra tablettát 25 mg-os dózisban kell elkezdeni, ha alfa-blokkolók egyidejű bevitelére kerül sor.


  Blog kategóriák
  Blogoldalak