Kamagra Oral Jelly


 • Generic Strattera
 • A Kamagra Oral Jelly-t az erekciós zavar kezelésére használják, és megoldja a férfiaknál a nemek csökkent képességével kapcsolatos számos egészségügyi problémát. A Kamagra Oral Jelly gyógyszere sokkal jobban működik, mint sok drága gyógyszer, és ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, és olcsó áron jön, hogy minél több embert segítsen. A páciensnek ajánlott legfeljebb egy tablettát fogyasztani egy 24 órás időszakban, 60 perctől 90 percig a nemi közösülés előtt, hogy megtapasztalja a kívánt teljesítményt szex közben.

  Privacy

  Kamagra Oral Jelly 100mg

  Termék ADAGOLÁS MENNYISÉG Per Ár Sorrend
  Kamagra Oral Jelly100mg100 Pirula + 20 Pótlék00
  Kamagra Oral Jelly100mg70 Pirula +20 Pótlék00
  Kamagra Oral Jelly100mg48 Pirula + 12 Pótlék00
  Kamagra Oral Jelly100mg22 Pirula + 8 Pótlék00
  Kamagra Oral Jelly100mg16 Pirula + 4 Pótlék00

  Vissza a tetejére

  Kamagra Jelly utasítás

  A gyógyszert a merevedési zavarok kezelésére írják fel, amellyel megkapja a lehetőséget arra, hogy elérje és fenntartsa a pénisz erejét, ami szükséges ahhoz, hogy egy szexuális kapcsolatot átadjanak. A termék működésének optimalizálása érdekében szexuális izgalomra van szükség.
  A felnőtt férfiak számára ajánlott adag 50 mg, amelyet egy órával a szexuális aktivitás előtt kell bevenni. Bizonyos esetekben, figyelembe véve a gyógyszer toleranciáját és hatékonyságát, a dózis 100 mg-ra emelkedett, ami a maximális dózis. A kábítószer felvételének gyakorisága naponta egyszer van. Mielőtt megvásárolja a Kamagra Jelly-t, tudnia kell, hogy a szildenafil-aktivitás hosszabb időn át történhet, ha a tablettát étellel együtt szedik, ezért tanácsos ezt a gyógyszert üres gyomorra szedni. Ami az idős betegeket illeti, számukra az adag módosítása nem szükséges. És a Kamagra Jelly ára lényegesen különbözik az analógokétól, például a Kamagra Eladó, így minden korosztály számára elérhető.

  Mit kell tudnom a Kamagra Jelly Online bevétele előtt?

  A Kamagra Oral Jelly férfiaknak ajánlott. megtapasztalták ezt a szexuális gyengeséget, amelyet erekciós zavarnak (ED) vagy impotenciának hívtak.
  A malomban vagy pilótaként végzett munkában a Kamagra Oral Jelly nem vehet részt, mielőtt a munkájukhoz vezetne.
  A Kamagra Oral Jelly nem megelőző gyógyszer a szexuális úton terjedő betegségek ellen.
  A Kamagra Oral Jelly egyidejű alkalmazása különböző gyógyszerekkel veszélyes lehet.
  A folyadék adagolása negatív módon befolyásolhatja az erekciót.
  A zsíros ételkészítmények befolyásolják az ED gyógyászat működését. Tehát kerülje az ilyen élelmiszereket, amikor ezt a gyógyszert szednie tervezi.

  Kábítószer-kölcsönhatás

  Ezt a gyógyszert nem szabad használni az amil vagy butil-nitrit tartalmú nitrátokkal és rekreációs drogokkal; alfa-blokkoló gyógyszerek; egyéb gyógyszerek az impotenciához; magas vérnyomású gyógyszerek, stb. További részletekért forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

  Mellékhatások

  Mindig olvassa el a címkén lévő összetevőket, mielőtt ezt vagy bármely más gyógyszert bevenné, hogy ne legyenek olyan elemek, amelyek allergiás reakciót válthatnak ki. Ha allergiás tüneteket tapasztal, konzultáljon orvosával.

  A Kamagra Oral Jelly-vel kapcsolatos leggyakoribb mellékhatások a következők: fejfájás, bőrkiütés, arctisztítás, émelygés, hasi fájdalom, puffadás, hányás és gyomorégés. Forduljon orvoshoz, ha az erekció hosszabb, mint 72 óra. További oldalak lehetnek: orrdugulás, hátfájás, hasmenés vagy gyomorpanasz, melegen vagy öblítés a mellkasban, nyakán vagy arcán, vagy memóriával kapcsolatos problémák. Ha szabálytalan viselkedést tapasztal, forduljon orvoshoz.
  Ne feledje, hogy ez nem egy all-inclusive lista mellékhatások. Jobbá tegye a Kamagra Oral Jelly szedésének lehetséges kockázatainak megértését.

  Hogyan kell a Kamagra Jellyt tárolni?

  Tartsa távol az összes gyógyszert a gyermekektől és az állatoktól. Tárolja az eredeti csomagolásban nedvességtől vagy világítástól (ajánlott hőmérséklet 15-30° C vagy 59-86° F).


  Blog kategóriák
  Blogoldalak